«ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ» (ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ)

Αγαπητέ συνάδελφε,

Εκτιμώντας τις πολλαπλές και ανομοιογενείς ανάγκες της κοινότητας σε μία κοινωνία που αλλάζει συνεχώς με εκφυλιστικά χαρακτηριστικά, αισθανθήκαμε την ανάγκη μιας ουσιαστικής και συστηματικής συνεργατικής επικοινωνίας με τους Φορείς που έχουν ως αντικείμενο και στόχο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Ο κάθε Φορέας από το δικό του πρίσμα προσφέρει, αλλά συστημικά ίσως πετύχουμε περισσότερα. Το αίτημα για γνωριμία και επικοινωνία μεταξύ μας είναι όχι απλά επιθυμία μας αλλά βαθύτερη ανάγκη μας.

Η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου μας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να οργανώσει την Ομάδα Εργασίας – Διαβούλευση «ΔΙΚΤΥΩΝΟΜΑΙ» μεταξύ των Κοινωνικών Φορέων της τοπικής μας κοινωνίας. Σκοπός μας είναι η ανταλλαγή πρακτικών και η πιο οριοθετημένη συνεργασία μας.

Η Ομάδα εργασίας θα υλοποιηθεί στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – Ο.ΚΑ.ΝΑ. (Φλώρας Καραπαπά 3 -1ος όροφος), την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11.30 – 14.00

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:
11.30-12.00: Υποδοχή στο χώρο μας-καφές
12.00-13.00: Γνωριμία ομάδας – ανταλλαγή εμπειριών και πρακτικών
13.00-13.15: Διάλειμμα
13.15-14.00: Προτεινόμενες δράσεις δικτύωσης από τους εκπροσώπους των Φορέων

Ο κάθε Φορέας παρακαλείται να δηλώσει τα Στελέχη που θα λάβουν μέρος στην Ομάδα Εργασίας ως και την Παρασκευή 30/10/2015 συμπληρώνοντας τη συνημμένη φόρμα αίτησης

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία. Μένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση
Εκ μέρους της Επιστημονικής Ομάδας

Dr Aθανασία Δημητρίου
Επιστημονικά Υπεύθυνη ΚΠ